Presioni i lartë i gjakut dhe COVID 19 – a kanë lidhje?

Shkenca vazhdon të kërkojë përgjigje si ndikon COVID-19 në njerëzit me sëmundje kronike shoqëruese. Nëse vuani nga presioni i lartë i gjakut, kohët e fundit me siguri pyesni veten nëse jeni në grupin e riskut. A është e mundur të jetë më i madh risku i infeksionit të shkaktuar nga koronavirusi tek njerëzit që vuajnë