Barnat antihipertensivë duhet të merren në mëngjes apo darkë?

Njerëzit që kanë presion të lartë gjaku dhe i  marrin barnat e tyre antihipertensivë në darkë ose para gjumit kanë presion gjaku më të normalizuar krahasuar me të tjerët që i marrin barnat e tyre në mëngjes. Ky është rezultati i një studimi të ri, i cili gjithashtu shton se këta pacientë paraqesin rrezikshmëri  më