Presoni i lartë i gjakut dhe moti i ftohtë

A e dini cila është mënyra më e lehtë dhe më efektive për të shmangur presionin e lartë të gjakut gjatë dimrit? Të visheni mirë, kjo është përgjigja. Ndërrimi i stinëve ndikon drejtpërdrejtë në presionin e gjakut. Sipas mjekëve, gjatë verës ka më shumë të ngjarë vlerat e presionit të gjakut të jenë në kufij