Sendo Economy

Лесен за използване - само с един бутон
5 години гаранция
Засичане на аритмичен пулс / AFIB
Sendo Economy

Какво има в кутията?

  • Апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Economy
  • Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерия (1xAA)
  • Удобна чанта за съхранение
  • Гаранционна карта
бр
Изключителна точност и дългосрочна надеждност

Изключителна точност и дългосрочна надеждност

Sendo Economy притежава изключителна точност, дългосрочна надеждност и  и лесна употреба само с един бутон. Ръчно напомпване и възможност за автоматично или ръчно изпускане на въздуха. Апаратът идва с увеличено съхранение на паметта, така че да можете да съхранявате до 30 измервания.

Sendo Economy е изключително икономичен осигурява до 2000 измервания само с една батерия, клинично тестван е и отговаря на стандартите на Световната здравна организация.

Точно измерване със или без аритмия

Точно измерване със или без аритмия

Показателите на кръвното налягане могат да се повлияят от множество непредвидими фактори и ситуации – и тъкмо заради това е толкова важно винаги да имате SENDO SMART 2 подръка. Освен точно измерване на пулс и горна и долна граница на кръвното налягане, SENDO SMART 2 може да отчита и докладва и наличието на аритмия. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ с цел информация и осигуряване на време за реакция. 

Хипоалергенен маншет

Хипоалергенен маншет

Новият маншет е произведен от иновативни анти- алергични материали от латекс без наличието на метал, за да е подходящ дори и при най-чувствителните типове кожа. Sendo Economy се предлага с калъф, който защитава устройството и увеличава неговата издръжливост.