Sendo Advance 2

Лесен за използване - само с един бутон
Памет до 60 измервания
5 години гаранция
Засичане на аритмичен пулс / AFIB
Високопрецизна, клинично тествана технология
Sendo Advance 2

Какво има в кутията?

  • Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Advance 2
  • Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
  • Инструкция за употреба на български езикБатерии (4xAA)
  • Адаптер за включване към ел. мрежа
  • Удобна чанта за съхранение
  • Гаранционна карта
бр
Sendo Advance 2: Лесен за използване и изключително точен

Sendo Advance 2: Лесен за използване и изключително точен

Лесен за използване и изключително точен - Sendo Advance 2 притежава изключителна точност, дългосрочна надеждност и и лесна употреба само с един бутон. Сега той идва с увеличено съхранение на паметта, така че можете да запаметявате до 60 измервания.

Точно измерване със или без аритмия

Точно измерване със или без аритмия

Показателите на кръвното налягане могат да се повлияят от множество непредвидими фактори и ситуации. Заради това е толкова важно винаги да имате SENDO ADVANCE 2 подръка. Освен точно измерване на пулс, горна и долна граница на кръвното налягане, SENDO ADVANCE 2 може да отчита и докладва и наличието на аритмия. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ с цел информация и осигуряване на време за реакция.

Стандартизираната скала на Световната Здравна Организация в лявата част на екрана позволява категоризацията на отчетеното кръвно налягане като високо, нормално или ниско, a специална функция ПАМЕТ автоматично записва всички отчетени стойности.

Клинично одобрен от европейското дружество по хипертония

Клинично одобрен от европейското дружество по хипертония

Прецизността и надеждността на SENDO ADVANCE 2 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.

Хипоалергенен маншет

Хипоалергенен маншет

Новият маншет е произведен от иновативни анти-алергични материали от латекс без наличието на метал, за да е подходящ дори и при най-чувствителните типове кожа. SENDO Advance 2 се предлага с калъф, който защитава устройството и увеличава неговата издръжливост.

Купи за 129.98 лв