Sendo Smart 2

Лесен за използване - само с един бутон
Памет до 60 измервания
5 години гаранция
Засичане на аритмичен пулс / AFIB
Високопрецизна, клинично тествана технология
Sendo Smart 2

Какво има в кутията?

  • Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Smart 2
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерии (2xAAA)
  • Удобна кутия за съхранение
  • Гаранционна карта
 
бр
SENDO SMART 2: надеждност в максимална компактност

SENDO SMART 2: надеждност в максимална компактност

Кръвното налягане се променя често под влиянието на различни фактори; понякога се налага да го мерите, когато сте извън дома си. В такива случаи, най-доброто решение е SENDO SMART 2 – компактен апарат, отговарящ на високите изисквания за точност и надеждност на марката SENDO.

Размерите на SENDO SMART 2 позволяват да бъде носен в дамска чанта или по-голям джоб, а компактността му е съчетана с изключително лесна употреба. Апаратът има само един бутон: натискате и получавате резултат.

Кръвоносните съдове се променят с годините. Тaзи промяна може да доведе до неточности в измерването на кръвното налягане при китката за хора над 45 години. За тази възрастова група се препоръчва измерването да се извършва при бицепса, където, благодарение на значително по-големите кръвоносни съдове, промените с възрастта не оказват съществено влияние върху резултата от измерването.

Точно измерване със или без аритмия

Точно измерване със или без аритмия

Показателите на кръвното налягане могат да се повлияят от множество непредвидими фактори и ситуации. Заради това е толкова важно винаги да имате SENDO SMART 2 подръка. Освен точно измерване на пулс, горна и долна граница на кръвното налягане, SENDO SMART 2 може да отчита и докладва и наличието на аритмия. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ с цел информация и осигуряване на време за реакция.

Стандартизираната скала на Световната Здравна Организация в лявата част на екрана позволява категоризацията на отчетеното кръвно налягане като високо, нормално или ниско, a специална функция ПАМЕТ автоматично записва всички отчетени стойности.

Отличен апарат. Отлично обслужване.

Отличен апарат. Отлично обслужване.

Не на последно място сред многобройните преимущества на SENDO SMART 2 e несравнимото сервизно обслужване, включващо уникална петгодишна гаранция. На безплатния клиентски номер 0800 13456 нашите специалисти ще отговорят изчерпателно на всички въпроси, свързани с употребата и гаранционното обслужване на SENDO SMART 2, а в наложителни случаи, сме готови да изпратим екип на място на посочен от клиента адрес с цел по-добро обслужване.

Купи за 99.98 лв