Sendo Economy

Sendo Economy

Какво има в кутията?

  • Апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Economy
  • Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерия (1xAA)
  • Удобна чанта за съхранение
  • Гаранционна карта

За допълнителни въпроси относно гаранцията, употребата или характеристиките на продукта, можете да се свържете с нас чрез формата за Контакти, на безплатния ни потребителски телефон 0800 13456 или във Facebook

 

бр
Поръчайте по телефона
Точен, надежден и лесен за употреба

Точен, надежден и лесен за употреба

SENDO Economy е полуавтоматичен апарат за кръвно налягане. При използването му напомпването се извършва с помощта на помпа, а отчитането и резултатът се извършват от електронното устройство. SENDO Economy е клиночно тестван и отговаря на всички стандарти на Световната Здравна Организация (СЗО). 

Измерването се извършва с натискането на един-единствен бутон, а освен ръчното напомпване, SENDO Economy дава възможност за автоматично или ръчно изпускане на въздуха. В паметта на апарата се съхраняват до 30 измервания. SENDO Economy е изключително икономичен и осигурява до 2000 измервания само с една батерия.  

С хипоалергенен маншет

С хипоалергенен маншет

Маншетът на Sendo Economy е произведен от антиалергични материали от латекс и не съдържа метал, за да е подходящ дори и за най-чувствителните типове кожа. Sendo Economy се предлага с калъф, който защитава устройството и увеличава неговата издръжливост.

Купи за 89.98 лв