Sendo One

Sendo One

Ключови предимства на SENDO ONE:

  • Измерва горна и долна граница на кръвното налягане и пулс
  • Отчита нарушенията в сърдечния ритъм (аритмия)
  • Функция памет за двама души 2х90 измервания
  • Лесен за употреба – с натискане само на един бутон
  • 5 години гаранция
  • Маншет за бицепс със стандартен размер 22-32см
  • Чантичка за съхранение

За допълнителни въпроси относно гаранцията, употребата или характеристиките на продукта, можете да се свържете с нас чрез формата за Контакти, на безплатния ни потребителски телефон 0800 13456 или във Facebook.

бр
Поръчайте по телефона
Sendo One - Един е за двама

Sendo One - Един е за двама

SENDO ONE е новото попълнение в автоматичните дигитални апарати за кръвно налягане SENDO. Измерва с клинична точност в домашни условия и разполага с памет за двама души, съхранявайки до 90 измервания на човек. Използва се лесно, върху бицепса на ръката и с натискане на един бутон. Позволява лесно проследяване на аритмията във времето. 

С памет за двама души

С памет за двама души

Паметта за двама души е отличителната черта на SENDO ONE, което го прави много подходящ за семейна двойка, която иска да следи показателите на кръвното си налягане с помощта на един апарат. 

SENDO ONE осигурява измерване на кръвното налягане и пулса дори при неравномерен сърдечен ритъм - аритмия. Когато устройството отчете наличието на аритмия, на LCD дисплея ще се покаже икона с две сърца.

*Ако често виждате индикатора с две сърца, препоръчваме да се свържете с вашия лекар.

Клинична точност у дома

Клинична точност у дома

SENDO ONE може да работи както с батерии, така и с включен в електрическата мрежа адаптер. Апаратът пристига с 4 батерии AAA.

SENDO ONE е клинично одобрен от EHS European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) и използва класификацията за кръвно налягане на Световната Здравна Организация (СЗО).

Купи за 119.98 лв