Sendo Advance 2

Sendo Advance 2

Какво има в кутията?

  • Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Advance 2
  • Стандартен маншет за бицепс размер М (22-32 см)
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерии (4xAA)
  • Адаптер за включване към ел. мрежа
  • Удобна чанта за съхранение
  • Гаранционна карта

За допълнителни въпроси относно гаранцията, употребата или характеристиките на продукта, можете да се свържете с нас чрез формата за Контакти, на безплатния ни потребителски телефон 0800 13456 или във Facebook.

бр
Поръчайте по телефона
Лесен за използване и изключително точен

Лесен за използване и изключително точен

SENDO Advance 2 е дигитален апарат за кръвно налягане за бицепс. Напълно автоматичен, той е изключително лесен за употреба - измерването се извършва с натискането на един бутон.

Апаратът идва в комплект с батерии и адаптер. След изтощаване на батериите можете или да ги замените с нови, или да продължите да го ползвате с адаптера, включен в електрическата мрежа. 

Паметта на SENDO Advance 2 разполага с до 60 измервания. 

Точно измерване със или без аритмия

Точно измерване със или без аритмия

Освен точно измерване на пулс, горна и долна граница на кръвното налягане, SENDOAdvance 2 отчита и докладва и наличието на аритмия. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ, индикиращ нейното наличие. 

Стандартизираната цветна скала на Световната Здравна Организация (СЗО) в лявата част на екрана категоризира кръвното налягане като високо, нормално или ниско. 

Клинично одобрен от европейското дружество по хипертония

Клинично одобрен от европейското дружество по хипертония

Прецизността и надеждността на SENDO Advance 2 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.

Хипоалергенен маншет

Хипоалергенен маншет

Новият маншет е произведен от иновативни анти-алергични материали от латекс без наличието на метал, за да е подходящ дори и при най-чувствителните типове кожа. SENDO Advance 2 се предлага с калъф, който защитава устройството и увеличава неговата издръжливост.

Купи за 129.98 лв