Sendo Smart 2

Лесен за използване - само с един бутон
Памет до 60 измервания
5 години гаранция
Засичане на аритмичен пулс / AFIB
Високопрецизна, клинично тествана технология
Sendo Smart 2

Какво има в кутията?

  • Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Smart 2
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерии (2xAAA)
  • Удобна кутия за съхранение
  • Гаранционна карта

За допълнителни въпроси относно гаранцията, употребата или характеристиките на продукта, можете да се свържете с нас чрез формата за Контакти, на безплатния ни потребителски телефон 0800 13456 или във Facebook.

 
бр
Поръчайте по телефона
Sendo Smart 2 - надежност в компактен размер, която е винаги до вас

Sendo Smart 2 - надежност в компактен размер, която е винаги до вас

Кръвното налягане се променя често под влиянието на различни фактори - физическо натоварване, температурата на въздуха, атмосферното налягане, дори надморската височина, на която се намирате. Понякога това налага измерването му извън дома. В такива случаи най-доброто решение е дигиталният апарат за китка SENDO Smart 2 - компактен и отговарящ на всички изисквания за точност и надеждност на марката SENDO

Размерите му позволяват да бъде носен в дамска или пътна чаната, а компактността му е съчетана с лесна употреба. 

*Кръвоносните съдове се променят с годините. Тaзи промяна може да доведе до неточности в измерването на кръвното налягане при китката за хора над 45 години. За тази възрастова група се препоръчва измерването да се извършва при бицепса, където, благодарение на значително по-големите кръвоносни съдове, промените с възрастта не оказват съществено влияние върху резултата от измерването.

Точно измерване със или без аритмия

Точно измерване със или без аритмия

Освен точно измерване на пулс, горна и долна граница на кръвното налягане, SENDO Smart 2 може да отчете и наличието на аритмичен пулс. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ, който да ви информира. 

Стандартизираната цветна скала на Световната Здравна Организация (СЗО) в лявата част на екрана категоризира отчетеното кръвно налягане като високо, нормално или ниско. 

Клинично одобрен от европейското дружество по хипертония

Клинично одобрен от европейското дружество по хипертония

Прецизността и надеждността на SENDO Advance 2 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.

Купи за 99.98 лв